YrityksestäniOlen Päivi Juslin. Tyttäreni syntymän jälkeen kiinnostuin luontaishoidoista ja ravitsemuksen merkityksestä kehon ja mielen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Olen halunnut luoda hoitolastani paikan, jossa voit kokea levollisen ja rentoutuneen olotilan. Freshbody tarjoaa asiakkailleen mielen ja kehon hyvinvointia edistäviä ja tukevia hoitoja. Olen hankkinut lisätietoa mm. seuraavilla koulutuksilla ja kursseilla: 
Luontaistuotetietouden peruskurssi:  Fysiologia, ravinto-oppi, ruokavalio-oppi, tuotetietous luontaiselintarvikkeet, luomuviljely, luontaiskosmetiikka ja erityisvalmisteet), rohdosoppi (Provita Oy) 
Lääketieteen perusteet -opintokokonaisuus: Terveyden ulottuvuuksia, Elämän alku, lapsuus ja nuoruus, aikuisikä ja ikääntyminen, hengityselimistön toiminta ja -sairaudet, sydämen ja verenkiertoelimistön toiminta ja -sairaudet, tuki- ja liikuntaelimistö, diabetes, syöpätaudit, mielenterveys, ravinto ja terveys 
Intialainen päähieronta , Helsingin Hieronta-Akatemia
Shiatsu hieronta peruskurssi teoria ja käytäntö. (Suomen Shiatsukoulu)
Conquest -kasvohieronta , GenKi
Reiki 1 ja 2, Paulus Kari
Craniosacral Therapy Level 1, The Upledger Institute
CranioSacral Therapy 2, Upledger Institute Finland
Touch for health 1, Touch for health school
NLP (Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming) NLP Akademy
Reteaming-valmentaja, Lyhytterapiainstituutti
Solumineraalit, Intensiivikoulutus (Annukka Aarnio)
EFT (tunteitten vapautus tekniikka), Nick Ortner (the Tapping solution )

Sekä lukuisat seminaarit ja luennot ovat lisänneet tietojani ja taitojani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.
Created with Woo®
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.