Rentoutus

Energisoiva ja rentouttava kasvohieronta- Conquest
Käsittelyn vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen. Ilme on selkeästi nuorekkaampi usein jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Kasvojen kudokset kiinteytyvät, ihon väri kirkastuu ja tummat silmänympärykset vaalenevat. Rypyt ja uurteet madaltuvat ja häipyvät tiettyyn rajaan asti Conquest- kasvohieronta menetelmällä. Kasvojen lihaksisto käsitellään yksityiskohtaisesti rentouttaen, käyttämällä hyväksi akupainantaa, energiameridiaanien käsittelyä, luonnollista energiavirtausta ja hierontaa. Näin suoritettavalle terapialle Meeri Lappalainen on rekisteröinyt nimen Conquest. Menetelmällä pystytään kohentamaan ulkonäköä luonnollisesti ilman kemikaaleja tai sähköisiä laitteita. Tulosta on syntynyt myös tuntopuutosten hoidossa (leikkaukset ja halvaukset) sekä korvaongelmissa (mm. humina ja tinnitus). 

Lihasten rentoutus voidaan ulottaa hygieenisesti myös suun sisäpuolelle. Nenä- ja poskiontelot avautuvat ja purentalihakset rentoutuvat, samoin nielu ja kurkku. Miellyttävän ja rentouttavan käsittelyn aikana rentoutetaan hartiat, kädet, niska, jalat ja vatsa. Aineenvaihdunta vilkastuu, verenkierto vilkastuu parantaen ja ylläpitäen ravinteiden saantia solutasolta. Lymfakierto vilkastuu poistaen kuona-aineita kehosta ja helpottaen turvotusta 

Access Bars® hoito / Access kehoprosesihoito
Päässäsi on 32 pistettä, joita  kevyesti koskettaen vapautetaan kaikki ajatukset ja tunteet, jotka pitävät sinut jumissa/ toistamaan samoja kuvioita elämässäsi uudestaan ja uudestaan.
"Se on kuin huonojen asioiden poistamista tietokoneen kiintolevyltä. Se päästää irti kaikista syvään juurtuneista tunteista, ajatuksista, arvosteluista ja asenteista, jotka on tallennettu meihin elämämme aikana ja jotka eivät enää palvele meitä."
 – Gary Douglas, Access Consciousness -menetelmän perustaja 
Access Consciousness kehoprosessi on menetelmä, jossa kädet laitetaan eri kohtiin kehoa ja pyydetään erilaisten energioiden käynnistymistä. Nämä prosessit ohjaavat kehon takaisin alkuperäiseen toimintaan, auttaen näin kehoa korjautumaan ympäristöstä tai vammasta aiheutuneista vaurioista.

Kraniosakraalihoito (CST)
Kraniosakraaliterapian, CranioSacral Therapy (CST), kehitti alun perin osteopaatti-lääkäri John E. Upledger vuosien tieteellisten tutkimusten pohjalta. Tutkimuksia tehtiin Michiganin yliopistossa, jossa Dr. Upledger työskenteli kliinisenä tutkijana sekä biomekaniikan professorina. Kraniosakraalihoito on hyvin hellä, mutta samalla syvälle menevä manuaalinen hoitomuoto. Asiakas voi levätä rentona hoitopöydällä, kun hoitaja vapauttaa hellävaraisin ottein jännityksiä erityisesti pään, selkärangan ja lantion alueelta. Voit todeta välittömät hoidon rentouttavat vaikutukset. CST on kevyt manuaalinen hoitomuoto, jossa arvioidaan ja edesautetaan fysiologisen järjestelmän toimintaa. Kyseessä on kraniosakraalijärjestelmä, joka muodostuu aivoja sekä selkäydintä ympäröivistä ja suojaavista kalvoista ja aivo-selkäydinnesteestä. CST tukee kehon luontaista paranemisprosessia. CST vahvistaa kehon vastustuskykyä. Lisäksi CST on tehokas hoito erilaisissa kipuongelmissa ja kehon toimintahäiriöissä.

Kraniosakraalihoidolla voidaan vaikuttaa mm. 
 • stressiin ja jännitykseen liittyviin ongelmiin 
• hermojärjestelmään ja aivonestekiertoon 
• lihaksiin ja sidekudoskalvoihin 
• fibromyalgiaan ja muihin sidekudossairauksiin 
• päänsärkyyn ja migreeniin 
• niska- ja selkäkipuihin 
• leikkauksen jälkeisiin toimintahäiriöihin 
• erilaiset kehon vinoumat esim. ratsastuksessa istunnan vinouteen 

Rentouttava magneettihoito
Hoidossa käyttämäni hierontalaite- Relain on kehitetty vaihtoehdoksi fyysisten vaivojen hoitoon. Hierontalaitteen tarkoituksena on tehostaa kehon omia parantumismekanismeja. Hierontalaitteen värähttely ulottuu syvälle kehoon syvärentouttaen lihaksistoa ja laitteen tuottama magneettikenttä lisää solujen hapen määrää sekä tehostaa niiden aineenvaihduntaa. 

Hoidoilla voidaan:
• elvyttää verenkiertoa ja lisätä kudosten hapensaantia
 • vähentää tai poistaa kipuja ja oireita (esim. selkäkipu, polvikipu, käsikipu, päänsärky, rentouttaa jumissa olevat hartiat ja niskan) 
• vähentää lihasten arkuutta fyysisen harjoittelun yhteydessä; magneettiset tuotteet ovat huippu-urheilijoidenkin suosimia ympäri maailmaa
 • nopeuttaa tuhoutuneen kudoksen parantumista sekä erityisesti luunmuodostusta 
• stimuloida lymfaattista järjestelmää auttaen kuona-aineiden poistumista kehosta 
• vaikuttaa PH-tasapainoon estäen ylihappoisuutta ja huonoa ruoansulatusta 
• auttaa unettomuudessa, lihasjännityksissä, jännityspäänsäryissä; magneettihoidoilla voidaan parantaa rentoutumista unen aikana 
Käyttörajoitukset:
Sydämentahdistinta sekä muita kehon sisäisiä laitteita käyttävän henkilön tulee välttää magneettihoitolaitteitten käyttöä koska sen magneetit saattavat tyhjentää pariston 

Energiahoito
Ihana ja rentouttava energiahoito, joka elvyttää kehon ja mielen omia parantavia voimia. 
Created with Woo®
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.