Silmänympäryshoito 
Silmänympäryshoidossa käytetään apuna silmänympäryksen hierontalaitetta sekä käsin tehtävää erikoishierontaa. Silmänympäryshoito sisältää myös puhdistuksen ja tehoseerumin. Käytettävät erikoisaineet sisältävät maailman johtavaa anti -ageing teknologiaa. Silmäympäryksen hierontalaite lisää verenkiertoa silmien ympärillä, lisää kudosten hapensaantia, virkistää ja elvyttää näköhermojen soluja, auttaa palauttamaan entsyymiä silmien ympärille. Silmäympäryshierontalaitteessa yhdistyvät magneettitieteen ja akupunktion hyödyt, jotka yhdessä auttavat tasapainottamaan veren energiatasoja.
Kiinteyttävä ja syväpuhdistava kasvohoito
Kasvojen kohotus ilman veistä ja pistoksia! Tervetuloa nauttimaan ylellisestä ihonhoidosta. Anti -ageing spa-hoito Galvaanisella kasvohoitolaitteella tuntuu miellyttävältä. Laite toimii yhdessä sitä varten kehitettyjen erikoistuotteiden kanssa, niin että aktiiviaineet saadaan helposti imeytettyä syvälle ihoon. Kiinteyttävässä Galvaanisessa kasvohoidossa käytän maailman johtavaa anti-ageing teknologiaa sisältäviä erikoiskasvogeelejä. Käsittelyllä aikaansaadut hyödyt ovat sekä välittömiä että pitkäaikaisia. Stressaantunut ja väsynyt iho virkistyy ja näyttää nuoremmalle. Hoitokokonaisuuteen kuuluu myös tuote jonka aktiiviaineet auttavat mataloittamaan keskisyviä tai syviä juonteita.
Spa käsihoidot 
Kädet kuoritaan virkistävällä ja elvyttävällä saippuattomalla kuorinta-aineella. Sen lisäksi, että tuote kuorii pois kuolleet ihosolut sisältämänsä saksanpähkinänkuorijauheen avulla, sen koostumukseen kuuluva Aloe vera kosteuttaa ihon saaden sen hehkumaan raikkautta. Nuorentava hoito tehdään Galvaanista sähkövirtaa hyväksikäyttävällä laitteella sekä erikoishoitogeeleillä.
Kaulan ja dekolte- alueen erikoishoito 
Hoidolla häivytetään näkyvästi ryppyjä ja juonteita ja saavutetaan kiinteämpi, joustavanpehmoinen iho. Iho kuoritaan hellävaraisesti, jonka jälkeen erikoishoitogeelit imeytetään patentoidulla, ohjelmoitavalla laitteella, joka hyödyntää galvaanista virtaa, jonka voimakkuuden se pystyy itse säätämään. Auttaa ihoa toipumaan stressistä; elvyttää ja virkistää ihoa lisäämällä soluenergiaa. Parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja jättää ihon uskomattoman pehmeäksi, puhtaaksi ja raikkaaksi.
Created with Woo®
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.